Mijn filosofie

Move good, eat good, feel good !

Wie ben ik ?

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de fitness sector en sedert oktober 2008 ben ik werkzaam als personal trainer en groepslesgever.

Ik behaalde in Eindhoven het diploma van "NASM personal trainer" (NASM= National Academy of Sports Medicine).

Met dit diploma behoor ik tot de selectieve groep personal trainers die beschikken over de competenties en kennis die getoetst is volgens de internationale kwaliteitsnormen.

Ik ben eveneens geregistreerd in "EREPS" op categorie 4 (EREPS= European Register of Exercise Professionals) zie  www.ereps.eu.

Naast mijn activiteiten als personal trainer, ben ik "IFBB bikini Fitness" atlete en doe ik mee aan IFBB wedstrijden daarnaast heb ik ook een passie voor mode (Ik behaalde eveneens mijn diploma van kleur -en stijl consulente te Antwerpen) en sta ik wel eens op de catwalk (zie models included international &  facebook pagina  : IFBB Bikini Fitness Athlete )

In 2019 werd ik "Belgisch kampioen, bikini fitness 45+" en in mei 2019 behaalde ik de 8ste plaats op het "IFBB Europees kampioenschap" te Santa Susanna, Spanje". In december 2019 heb ik eveneens meegedaan met de "IFBB World championships" te Tarragona in Spanje.

Met al deze kennis en ervaring,  help ik mensen op een holistische wijze het beste uit zichzelf te halen op gebied van sport, training, voeding en algemeen welzijn. Het is mijn missie om iedereen op een deskundige manier te helpen met zijn of haar doelen !

Net als een vlinder ben jij nu klaar voor jouw transformatie ?

Move good, eat good, feel good !