Leeftijd is maar een getal


Bij het ouder worden, wil je dat natuurlijk ervaren in een zo comfortabel mogelijk lichaam zodat je extra kan genieten van een fitte en actieve levensstijl. Producten van Niche4Health kunnen jou hierbij helpen. Onze voedingssupplementen die we in handzame maandelijkse doseringen aanbieden dragen hiertoe bij.

Niche4Health ontwikkelt o.a. voedingssupplementen gericht op de mobiliteit van ons lichaam. Hierbij focussen we ons op de gewrichten, botten en spieren.

Lactose & soja intoleranties
Mensen met lactose-intoleranties, koemelkeiwit en sojaeiwit allergie zijn bij Niche4Health aan het juiste adres. Onze Gehydrolyseerde Collageen type 1 is vrij van deze allergenen en daarbij is het licht verteerbaar omdat het enzymatisch al is afgebroken. Met het Collageeneiwit van Niche4Health krijg je dan toch die waardevolle eiwitten binnen zonder complicaties.

Immuunsysteem

Niche4Health vindt dat je naast een vitaal en conditioneel sterk lichaam, ook aandacht moet besteden aan je immuunsysteem. Als je soms onvoldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt uit je dagelijkse voeding, kan dat invloed hebben op je energieniveau en weerstand. Een gezonde darmflora is ook belangrijk voor je immuunsysteem. Het bindweefsel rondom de darmen beschermt de spijsvertering. Collageen is hier een onderdeel van.

Oplossing

Wil je nu eindelijk iets dat ECHT helpt tijdens het afslanken, ter ondersteuning bij het sporten (blessure preventie en herstel van je spieren) en je huid letterlijk 10 jaar jonger maakt ? Dan is dit produkt de oplossing !

Maakt ook deel uit van mijn wedstrijd voorbereidingen : Bikini fitness !
Belgian Championships Bikini fitness - BIFBB Mons 2018 4th place
Belgian Championships Bikini fitness 45+ - BIFBB Mons 2019 1st place
European championships Bikini fitness 45+ - IFBB Santa Susanna, Spain 2019 8th place
World championship 2019 (see picture below) -IFBB Tarragona, Spain 2019
World championship IFBB Tarragona, Spain 2019
World championship IFBB Tarragona, Spain 2019